Partnere

Vores partnere er vores livline i bestræbelserne på at opnå en halvering af CO2-udledningen fra den private forbruger. Vi har to typer af partnere. Vores ECO-deal-partnere og vores ECO-medlemspartnere.

ECO-deal-partner

Vi ved, at en af de hurtigste og bedste måder at ændre folks købsvaner på, er ved at optimere totalværdien for den enkelte. For en ting er at være idealist, hvor man altid – uanset omkostninger – tilstræber at gøre det rigtige, men det må også erkendes, at når det kommer til den bredere del af befolkningen, så vil det at tilbyde en en høj værdi henover flere af produktets parametre, være af væsentlig betydning (og altså ikke kun bæredygtighed). 

Som ECO-deal-partner er du netop med til at sikre, at forbrugerne har et stort udvalg af bæredygtige produkter og services, men ligeledes at de også tilbydes til en attraktiv pris, der kan konkurrere med ikke-bæredygtige alternativer.

I den sammenhæng vil rabat være en af de væsentligste drivers og det er netop her, at vores ECO-deal-partnere gør den helt store forskel. Stor tak for hjælpen!

Ønsker du er blive ECO-deal-partner kan du kontakt os via vores kontakt form HER.

ECO-medlemspartner

Som ECO-medlemspartner er I med til at sikre den volumen og økonomi der skal til, for at vi i fællesskab kan opnå en væsentlig besparelse i vores CO2-udledning. ECO-medlemspartnere er typisk virksomheder som ønsker at gøre en forskel og som har fokus på bæredygtighed – ikke kun ift. erhverv, men ligeledes ift. den private forbruger.
Som virksomhed aftaler du et sponsorat med My Green ECO Life, hvorefter dine medarbejdere/kunder får fri adgang til alle vores ECO-deal-partnere produkter, services og rabatter.
Som ECO-medlemspartner vil du blive vist på vores hjemmeside, samt i forbindelse med nyhedsbreve. Vi glæder os til samarbejdet. Jo flere vi er, des bedre.

Se vores FAQ for medlemspartnere HER

da_DKDanish