Tilmeld dig til My Green ECO Life herunder

Medlemsniveau skift

You have selected the ECO Medlem membership level.

ECO medlemskab for en mere bæredygtig fremtid Medlemskabet fornyes et gang årligt og kan til en hver tid opsige under siden din profil.

Prisen for medlemskab er DKK 189,00 pr. År .

Har du en rabatkode?


Kontooplysninger Har du allerede en konto? Log ind her

EFTERLAD DETTE BLANK

Faktureringsadresse

Betalingsinformation We accept all major credit cards


Betingelser

HANDELSBETINGELSER HOS MY GREEN ECO LIFE

Generelle oplysninger

My Green ECO Life
Østre Fælledvej 10
9400 Nørresundby
CVR nr.: 12121212
E-mail: eco@mygreenecolife.com

My Green ECO Life faciliterer en medlemsportal, som gør det muligt for brugere/medlemmerne at købe med en rabatsats via en rabatkode. My Green ECO Life og de enkelte forhandlere (Deal Partner) står ikke i et over-underordnelsesforhold eller er på anden måde associeret til hinanden, og alle køb sker direkte ved den enkelte forhandler (Deal partner) og på den enkelte forhandlers (Deal partners) betingelser. My Green ECO Life platformen indeholder og giver adgang til rabatkoder ved den enkelte forhandler og My Green ECO Life faciliterer udelukkende kontakt mellem køber/medlemmet og sælger/forhandler (Deal Partner).
Et køb ved en forhandler (Deal partner) administreres og udføres af direkte af forhandler (Deal partner) og My Green ECO Life er ikke ansvarlige for nogen handler.
Som medlem af My Green ECO Life accepteres, at My Green ECO Life ikke påtager sig ansvar for den/de leverede ydelser, som leveres af en forhandler (Deal partner), samt at My Green ECO Life ikke er part i eventuelle tvister mellem parterne i en indgået aftale om levering af en vare eller ydelser. 

Priser for medlemsskab

Hos My Green ECO Life er alle priserne på hjemmesiden i danske kroner inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling for medlemsskab

My Green ECO Life modtager betaling via hjemmesiden med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen blive trukket på din konto, når medlemskabet er tilgængeligt. Der tages forbehold for prisfejl og udgåede rabatkoder.

Levering

Alle medlemskaber/produkter downloades og leveres digitalt.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få en digital vare ombyttet ved at modtage en ny fil eller kode. Det er ikke muligt at få pengene retur eller afslag i prisen. Reklamation gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal gøre indsigelse i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

I følge købeloven er der ikke fortrydelsesret på digitale produkter, der ér taget i brug. Et medlemskab ved My Green ECO Life regnes for et digital produkt. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

Opsigelse

Du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab af My Green ECO life, ved at klikke på "annuller" linket under din profil og her efter bekræft din annulering. Der tilbagebetales ikke ubrugt medlemsgebyr, da rabat koder er gyldig en hel periode.

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events, medlemskaber og digitale produkter tilhører My Green ECO Life.

Ved køb opnås rettighed til at benytte medlemskabets fordele, såsom rabatkoder.

Dit medlemskab og fordele er personlige, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det væk eller på anden måde distribuere det, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online medlemskaber, produkter, downloadede produkter, workshop og kurser.

Klage

Ønsker du at indsende en klage eller reklamation kan dette gøres på E-mail: eco@mygreenecolife.com


da_DKDanish